Restaff Office Design & Fit-out.

Lead designer and builder.

 

Comprise of 2 levels approximately 300 square meters per level, the new headquarter for Restaff holds over 100+ personnel including operations and production staff. 

 

The design themes for this space Young, Energetic, Open, and Collaborative. These were the four key elements which we incorporated into the design of this space. The main idea is to foster creativity and boost energy and moral through the use of accent colors. We wanted to create a place to satisfy the existing staff and attract future employees by making the office "staff-centered". We do this by creating spaces that cater to the needs and welfare of the employees such as informal meeting areas, relaxing spaces, stretching areas, co-mingling stations, private talking area, and many others. 

 

With a tight budget and fast-track deadline, we were able to design and fit-out this entire 600 square meter space within 4 weeks from conception to completion. 

 

Our scope:

 

  • Interior Design

  • Interior Fit-out.

 

Our interior team:

 

  • Long Tran, Tu Huynh, Phuc Nguyen, and My Luong.

Existing conditions:

 

  • Bad lighting.

  • Poor ventilation.

  • Odd shape floor plan.

  • Low ceiling height.

  • 2 separate floors - discontinuity.

New floor layouts.

Communal meeting area.

Co-mingling and informal area.

CEO office.

Typical meeting room.

Informal gathering area.

Stadium seating meeting space.

  • Facebook - White Circle
  • Twitter - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Vimeo - White Circle

THE BIM FACTORY © 2013-2019  | Copyright and Trade Mark and ® Registered Trade Mark. Under License. All Rights Reserved.